2011. szeptember 11., vasárnap

Riri

Hahóó Lányok:)

Úgy döntöttem elindítok egy Rihanna sorozatot! Mivel ő az én kedvenc énekesnőm:) És decemberben Magyarországon koncertezik a LOUD Tour keretében,tehát aktuális is:)

Úgy gondoltam sorra megyek a karrierjén, végig veszem az eddigi klipjeit,ezeken keresztül kivesézhetjük az akkori stílusát,és természetesen belinkelgetem a számokat,hogy feldobja a napotokat! Tervezem a klipben látott sminkek közül egyet kiválasztani,és megvalósítani valami hasonlót:)

Remélem,hogy működni fog!

Kezdjük először az alapokkal:)
Robyn Rihanna Fenty 1988.február 20.-án született,Grammy-díjas barbadosi énekesnő.
Rihanna énekesi karrierje 2005-ben kezdődött, amikor kiadta első albumát, a Music of the Sunt. Ennek első kislemeze, a Pon de replay meghozta a sikert az énekesnő számára, 2. lett a Billboard Hot 100-on. Alig egy évvel később megjelent Rihanna második albuma, az A Girl Like Me. Ennek első kislemeze, az SOS lett az első listavezető száma az amerikai slágerlistán. 2007-ben megjelent Rihanna harmadik és eddigi legsikeresebb albuma, a Good Girl Gone Bad. Az albumot 2008-ban újra kiadták. Összesen nyolc kislemez jelent meg róla, amiből négy szám lett első a slágerlistákon világszerte (Umbrella, Don't stop the music, Take a Bow és Disturbia).2009 végén jelent meg Rihanna negyedik albuma a Rated R, amelynek első három kimásolt kismeleze, a Russian Roulette, a Hardés a Rude Boy több ország slágerlistáján is bekerült a Top10-be, sőt a Rude Boy több nemzetközi slágerlistát vezetett is és ez a dal lett Rihanna 6. olyan száma, amellyel vezetni tudta az Amerikai slágerlistát.

Akkor kezdjük is az első videóklippel a Pon de replay.el 2005-ből! Itt Rihanna 17éves volt. Itt még látni a sportos,de már szexi vonalat:)


Nézzétek és rázzátok:  itt :)

Természetesen ha szívesen olvasnátok másokról is ilyen bejegyzést,vagy ilyen sorozatot szívesen elkészítem:)
Remélem nem bánjátok,hogy Riri-vel kezdjük! Ti szeretitek?

Nektek tetszik itt Rihanna stílusa? Hanyasra pontozzátok ezt a számát (1-5)?

Szép estét:)
Puszi: Ivcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése